معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: جشنواره آشپزی به مناسبت هفته سلامت بانوان و هم زمان با پویش ملی سلامت بانوان با حضور ۸۰ نفر از دانشجویان، کارکنان و خانوادههای پرسنل دانشگاه علوم پزشکی در این دانشگاه برگزار شد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: جشنواره آشپزی به مناسبت هفته سلامت بانوان و هم زمان با پویش ملی سلامت بانوان با حضور ۸۰ نفر از دانشجویان، کارکنان و خانوادههای پرسنل دانشگاه علوم پزشکی در این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر امام بخش قائدی افزود: هدف این جشنواره بومی سازی تغذیه و تبلیغ استفاده از غذاهای سنتی، سالم همچنین سبزیجات حبوبات و پروتئین لازم در مواد غذایی است.
وی با اشاره به ملاک ارزیابی که تغذیه با مواد غذایی سالم و مناسب است، اضافه کرد: غذاهای تهیه شده در این جشنواره توسط اساتید کارشناس تغذیه خانم ها بوستانی و دکتر قائدی ارزیابی شدند.
وی اضافه کرد: ۳۵ نمونه از غذای مختلف در این جشنواره توسط کارشناسان ارزیابی و به ۱۰ نفر از بانوان آشپز جوایزی اهدا شد.
دکتر قائدی ادامه داد: نهادینه کردن تغذیه سالم در سفره خانوادههای ایرانی از دیگر اهداف این جشنواره بود.


